pensare e credere - sono due azioni che meritano il nostro tempo personale.
questo blog è una riflessione sulla tolleranza moderna, che non rispetta i limiti; sulla fede che è diventata teorica e relativa; sulla raggione che si usa solo durante la spesa; e sulla così detta "morale" che non ha i fondamenti cristiani...

Saturday, February 2, 2013

Християнофобія


Переслідування християн це не тільки реалії часів Римської Імперії, 

це ще одна партикулярна річ 21-ого століття. Різниця правда в тому, що зараз про це взагалі мало хто говорить чи принаймні замислюється.

Ось до прикладу, як вам такі цифри:
*  160.000 випадків переслідування християн що року, і це лише починаючи з року 2000-ого.

Фантастика, і це все відбувається в період так званих демократичних ліберальних держав, які ще й називають себе “Welfare state” (“соціальна держава”)..

Виходить от тільки так, що загальний “добробут” чомусь полягає в закритті очей та вух на деякі глобальні проблеми, аби, як-то кажуть, не було гірше. Іншими словами, хитка конструкція цього “Welfare state” складається із карт, на які краще взагалі не “дмухати” тим більше бажанням та потребою вирішення проблеми релігійних масових переслідувань християн. Політики це добре розуміють, і шукають легших та вигідніших шляхів - нас, християн, вже давно просто ставлять на “ігнор”, правда ігнорується не тільки наш світогляд (хоча саме на ньому виріс і базується увесь цивілізований світ), але й життя. 

Християни не мусульмани..вони мовчатимуть, адже Христос їм заповідав пробачати і любити.

1 comment:

  1. Это все только последствия. А причины кроются как раз в либерализме, который был взят на вооружение западными странами. А что такое либеральные ценности - это когда каждый чел выбирает себе сам ценности. Так что все логично, и игнорируется не только притеснение христиан, но и много чего еще.

    ReplyDelete