pensare e credere - sono due azioni che meritano il nostro tempo personale.
questo blog è una riflessione sulla tolleranza moderna, che non rispetta i limiti; sulla fede che è diventata teorica e relativa; sulla raggione che si usa solo durante la spesa; e sulla così detta "morale" che non ha i fondamenti cristiani...

Thursday, November 1, 2012

Обама і дурнувате свято

Що треба для того, щоб Обама сказав "ні" Хелловіну

Дивна річ ці традиції. Навіть якщо вони безглузді та смішні ніхто й не осмілиться їх порушувати, і мало хто дозволить собі сміливість замислитись над їх раціональністю та корисністю.

Обама ризикує програти вибори, втративши підтримку католиків, так активно підтримуючи "право" жінок на аборт (аборт, на думку Барака, є необхідною складовою медичного страхування), і забуваючи, власне, про Бога (якого він то вписує, то видаляє із своєї передвиборчої програми). Але ось він "шанс", вибачте за цинізм, Сенді - і Обама тепер може показати свою "близькість" до народу, із сумним пісним обличчям висловлювати стандартні слова підтримки. І уявіть собі, що сум від урагану настільки торкнув серце Барака і його дружини, що вони вирішили НАВІТЬ відмінити традиційне сімейне (ось вони "християнські" традиції "віруючої" сім'ї) святкування Хелловіну у Білому Домі. 

Цікаво, на які ще жертви здатен піти цей президент заради свого народу?

2 comments:

  1. Дякую, гарна стаття!!
    Правда для мене Гелловін асоціюється перш за все з Гаррі Поттером та дитинством, але те як у нас його відмічають направду викликає відразу. Один мій знайомий, наприклад, пішов у клуб на вечірку у костюмі "монашки"...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Згадую Гаррі Поттера.. ) у цій книзі Гелловін і справді був просто дитячим святом, але те, "що" є Гелловіном зараз у всьому світі - не що інше, як нерозумні сатанинські ігри, ще один привід насміхатись над Церквою та над священими речами..

      Delete